Almindelige typer af restaurantaffald
Restauranter skal overholde reglerne for affaldshåndtering og bortskaffelse af emballage.
Restaurationsaffald består typisk af forskellige typer brugt emballage, herunder pap og plast. Sidstnævnte er særligt problematisk. Hvis det ikke genbruges, kan det blive i miljøet i århundreder. Dette understreger, hvor vigtigt det er at bruge ballepressere i cateringbranchen til at håndtere og genbruge affald effektivt.
Hos Bramidan er vi dedikerede til at levere pålidelige maskiner, der understøtter FN’s mål for bæredygtig udvikling.
Affaldshåndtering i servicebranchen
Ejere af cateringvirksomheder skal være opmærksomme på de principper for affaldshåndtering, som de skal følge. Det gælder især bortskaffelse af emballage fra gastronomiske leverancer. Dette sikrer korrekt håndtering og genbrug i overensstemmelse med miljøstandarder og -regler.
Fordele ved komprimering af affald
- Færre afhentninger af fyldte containere betyder lavere omkostninger
- Sortering og forberedelse af affald til genbrug giver en grønnere profil
- Sikre og rene faciliteter i snævre rum giver et bedre arbejdsmiljø
Hvorfor bruge en ballepresser til komprimering af restaurationsemballage?
Fordele ved ballepressere:
- Nem, praktisk og sikker at bruge – vores pressere har en bred åbning og lever op til sikkerhedsstandarden EN16500
- Velegnet til pap, folieemballage og aluminiumsdåser.
- Balleformet affald fylder mindre.
Vores produktsortiment omfatter modeller som B3 og B4, som er ideelle til cateringbranchen på grund af deres kompakte størrelse, der nemt passer ind i rum med lavt til loftet. Derudover er de brugervenlige – vores teknikere giver omfattende træning til dit personale ved installationen.
Nem betjening
Alsidig håndtering af affald
Let at betjene
Spar tid
Find de rigtige maskiner til din restaurant
Der er mange modeller at vælge imellem, og vores salgsteam kan lede dig gennem en skræddersyet affaldsrevision for at finde en maskine, der passer til dine behov og dit arbejdsområde.